Kukka & Hautauspalvelu Laakso

Viialalaisia jo useita vuosikymmeniä uskollisesti palvelleen kukkakauppa Laakson perusti Liisa Laakso vuonna 1972, ja vuonna 1980 Leo Laakso perusti kukkakaupan rinnalle hautaustoimiston. Myöhemmin hautaustoimisto ja kukkakauppa yhdistyivät Kukka- ja hautauspalveluksi, ja liikkeen puikkoihin siirtyi Laaksojen tytär Hanna Hevonoja.

Hanna Hevonoja valittiin vuonna 2013 Viialan Vuoden yrittäjäksi. Hän on halunnut kehittää liikettä jatkuvasti parempaan suuntaan, ja on esimerkiksi vuosien varrella laajentanut liiketilaa ja remontoinut sen vuonna 2012 lattiasta kattoon. Hannan lisäksi asiakkaita palvelee kaksi iloista myyjää.

Kukka & Hautaus Laakso tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kukkakauppa- ja hautaustoimistopalveluita. Valikoimassa on lisäksi myös esimerkiksi tuliaisiksi sopivia lahjatavara- ja sisustustuotteita. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi asioimaan liikkeeseemme!

Verkkokauppamme palvelee teitä vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Tervetuloa ostoksille myös verkkokauppaamme!

Sinua palvelee iloinen ja osaava henkilökuntamme:

Hanna Hevonoja

Hanna Hevonoja

Yrittäjä

Olen Hanna Hevonoja ja pyöritän tätä yritystä yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelen niin kukka- kuin hautauspalvelun puolella.

Maritta Salo

Maritta Salo

Floristi

Olen Maritta Salo, vuonna -98 valmistunut floristiksi. Olen tämän 17 vuoden aikana työskennellyt sekä työntekijänä, että myyntiryhmävastaavana. Kukkakaupan ohella palvelen teitä hautauspalvelun puolella.

Keskuskatu 42

Kukka & Hautauspalvelu Laakso

Keskuskatu 42
37830 Akaa

Ota yhteyttä: