LAMPE BERGER -huoneilman puhdistaja on vanha ranskalainen keksintö, joka on yli
sata vuotta sitten kehitetty sairaalakäyttöön, puhdistamaan ilman epäpuhtauksia, poistamaan epämiellyttäviä hajuja ja estämään kulkutautien leviämistä.

LAMPE BERGER -huoneilman puhdistaja on apuana astmaatikoille ja tuoksuallergisille, ja se tuhoaa 66% huoneilman epäpuhtauksista. LAMPE BERGER -huoneilmanpuhdistaja on terveysviranomaisten tutkima ja laatusertifioitu.

Tuote toimii katalyyttitekniikalla, ilmaan levitessään aine hajottaa molekyylejä puhdistaen huoneilman ja poistaen epämiellyttävät hajut. Maison Bergeriä käytettäessä tuntee, kuinka sisäilma muuttuu raikkaammaksi. Nyt voit kokkailla kalaa, sipulia tai muita voimakastuoksuisia ruoka-aineita ilman, että tarvitsee haistella ikäviä jälkituoksuja keittiössä.

Lampussa voi käyttää täysin tuoksutonta nestettä tai siihen voi lisätä suosikkituoksua. Valikoimissa on useampia eri tuoksuja. Lamppu toimii sytyttämällä sydänlanka, jonka annetaan palaa 2 minuuttia. Liekki puhalletaan sammuksiin ja lamppuun asetetaan reikäinen suojakorkki päälle. Ilman raikastamiseen ja hajujen poistamiseen tai huonetuoksun tuottamiseen 20 minuutin käyttö riittää suureenkin tilaan.

Maison Berger lahjoittaa 3 euroa jokaisesta huoneilman puhdistajasta Lääkärit ilman rajoja- järjestölle!